Servicii

Ce oferim

 
Avem o rețea de distribuție bine stabilită, deoarece furnizăm produse prin toate cele patru depozite distribuite în toată țara. Mai mult decât atât, avem furnizori din toate țările Uniunii Europene pe lângă România.
 
În prezent, avem un lanț de douăzeci și două de farmacii sub brandul „Farmacia Perfect Care” și „Pharma Care”. Una dintre farmaciile noastre este cea mai vândută farmacie independentă din Sibiu.
 
Piețele în care suntem activi cu acest brand sunt: România, Italia, Lituania, Letonia, Estonia, Senegal și Georgia. Marca noastră Lady Anion este un șervețel sanitar pentru femei de nouă generație.
 
Perfect Care este angajată să ofere o gamă largă de servicii pentru dezvoltarea contractelor și fabricare (DCF), precum și produse cosmetice și medicinale de înaltă calitate.Dorim să răspundem nevoilor clientului nostru!
 
Încă de la începutul activităților noastre de afaceri, ne-am concentrat asupra energiei ecologice. Conducerea grupului nostru a fost implicată în dezvoltarea și gestionarea centralelor fotovoltaice.