Cine suntem
Perfect Care Distribution a fost fondată în anul 2012 cu scopul de a distribui pe piața românească și internațională produse aferente asistenței medicale. Principala activitate înregistrată este distribuția cu ridicata a medicamentelor.
De-a lungul timpului compania noastră s-a extins în retailul farmaceutic, producția de produse de igienă personală, produse cosmetice și energie regenerabilă.
Ce facem
Avem o rețea de distribuție bine stabilită, deoarece furnizăm produse prin toate cele patru depozite distribuite în toată țara.
Mai mult decât atât, avem furnizori din toate țările Uniunii Europene pe lângă România. Acest lucru ne permite să furnizăm eficient clienților noștri peste 250 de companii din 22 de țări distribuite pe trei continente.
De ce sa ne alegi
Valorile Perfect Care Distribution sunt seriozitatea, devotamentul și corectitudinea - atribute care ne aduc mai aproape de partenerii noștri de afaceri.
Managementul companiei este reprezentat de o echipă energică formată din tineri profesioniști, care sunt mereu la îndemână sa ajute.
Compania a crescut în fiecare an, ajungând la peste 170 de angajați în 2019.

Servicii

Ce oferim